×
Meniu

COMISIA PENTRU PROTECȚIA COPILULUI AFLAT ÎN DIFICULTATE

La data de 14 februarie curent, în incinta Consiliului Raional Strășeni, a avut loc ședința Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate.
Vicepreședintele raionului în colaborare cu membrii Comisiei și reprezentanții Autorității tutelare locale, Direcția generală asistență socială, Direcția generală educați și cultură, Inspectoratul de poliție și reprezentanții societății civile s-au întrunit în ședință, având drept scop examinarea cazului care vizează soluționarea problemele familiilor cu copii care necesită întreprinderea unor măsuri complexe de suport, în vederea depășirii situației de dificultate.
În cadrul ședinței s-a examinat un caz, care necesită identificarea stabilirii formei optime de protecție a copiilor cu comportament deviant.
Audiind opinia părților interesate și examinând materialele prezentate de către APL I, în rezultatul discuțiilor dintre membrii Comisiei pe marginea acestei probleme și în urma analizei complexe, Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate a luat decizia optimă în interesul superior al copilului.