×
Meniu

Conducerea

Stimați cetățeni!

Misiunea Direcției generale asistență socială Strășeni constă în îmbunătățirea calității vieții persoanelor și familiilor defavorizate, prin acordarea asistenței și suportului în vederea prevenirii, diminuării sau depășirii situației de dificultate în integrarea socială a acestora.

Direcția generală asistență socială are rolul de asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale în domeniul asistenței sociale, dezvoltarea și prestarea serviciilor sociale, având scopul îmbunătățirii calității vieții și satisfacerea necesităților persoanelor aflate în dificultate.

Protecţia socială este una din cele mai nobile şi dificile meserii. Angajații din domeniul asistenței sociale sunt indispensabili pentru intervenție în cazul persoanelor vulnerabile din comunitate, familiile cu copii aflați în situație de risc, persoane cu dizabilități, persoane în etate, și alte categorii de cetățeni. Doar împreună cu comunitatea, reprezentanții administrațiilor publice locale,  partenerii de dezvoltare, reprezentanții organizațiilor societății civile, alte structuri de resort suntem aproape de cei care au nevoie de susținere și ajutor.

Echipa de profesioniști din cadrul Direcției generale asistență socială Strășeni este pregătită să vă ofere consultanța necesară, să vă ofere tot suportul necesar în identificarea soluțiilor pentru înlăturarea sau diminuarea situației de dificultate în care vă aflați.

Pagina Web are drept scop să asigure schimbul eficient și rapid de informație, între Direcție și cetățeni, contribuind astfel la creșterea calității serviciilor și prestațiilor oferite.

Cu respect,

Cleopatra COBZAC, șef  DGAS Strășeni