×
Meniu

Despre solidaritate și responsabilitate socială

Recent, am fost onorați să avem în vizită la Direcția general[ asistență socială din cadrul Consiliului raional Strășeni, reprezentanții Fundației ,, Misiunea de Caritate și Binefacere a persoanelor cu Handicap”, care ne-au bucurat cu o donație generoasă de alimente pentru persoanele defavorizate și familiile cu copii aflate în situație de risc din raionul Strășeni.
Pentru a susține persoanele defavorizate și familiile cu copii aflate în situație de risc, Fundația ,,Misiunea de Caritate și Binefacere a persoanelor cu Handicap” ne-a oferit: 25 pachete alimentare și 250 kg de paste făinoase care vor acoperi nevoile persoanelor aflați în dificultate.
Știm că încă mai putem face atât de multe pentru a sprijini oamenii cei mai vulnerabili ai societății, așa că nu ne vom opri aici și vom continua acțiunile caritabile și identificarea potențialilor donatori.
Aducem sincere mulțumiri Fundației ,,Misiunea de Caritate și Binefacere a persoanelor cu Handicap”,pentru generozitate și aportul considerabil adus la acoperirea nevoilor esențiale ale familiilor aflate în dificultate.