×
Meniu

MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ – MOȘ CRĂCIUN POȚI FI CHIAR TU !!!

Sărbătorile de iarnă sunt pentru majoritatea oamenilor un prilej de bucurie şi de speranţă. Moș Crăciun este aşteptat în fiecare an și de cei mari, dar mai ales de cei mici.

În fiecare an, Direcția generală asistență socială Strășeni, desfășoară Campanii de sensibilizare a opiniei publice, având drept scop de a aduce zîmbete pe chipurile copiilor și bucurie în sufletele acestora.

Și în acest an, în perioada lunii decembrie, împreună cu angajații CONSILIULUI RAIONAL STRĂȘENI, în parteneriat cu A.O. CONCORDIA, ne-am propus să aducem zîmbete și bucurie pe chipurile cât mai multor copii. Campania de colectare de fonduri și daruri… pentru a bucura, în prag de sărbători, copiii rămași fără îngrijire părintească din cadrul Serviciului de asistență parentală profesionistă și Casele de copii de tip familial din raionul Strășeni.

De obicei, Moş Crăciun aduce dulciuri şi jucării copiilor, dar anul acesta, Consiliul raional  suplimentar a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea acestor copii.

Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație, ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate, celor mai puțin norocoși decât noi.

Într-o atmosferă specifică sărbătorii Nașterii Domnului, cu miros de brad și zvon de colinde, reprezentanții Direcției generale asistență socială au repartizat darurile colectate,  tuturor copiilor din plasament.

Copiii noștri nu fac ce zicem noi, ei fac ce facem noi. Să le arătăm un exemplu de bunătate și dragoste printr-o donație frumoasă. Un efort mic poate transforma sărbătorile!

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit pentru a aduce fericire în viața acestor copii!

Caravana a fost organizată în deplină conformitate cu regulile și reglementările situației epidemiologice din țară.

Ne propunem ca această Campanie de caritate să o  transformăm  într-o acţiune de amploare, într-o tradiție pentru raionul Strășeni, iar an de an să împărțim bucurii și zâmbete în casele celor care mai cred în Moș Crăciun.

Mulțumim mult partenerilor noștri care s-au alăturat acestei campanii de caritate, precum și angajaților din cadrul Consiliului raional, care s-au mobilizat și au fost parte a caravanei de caritate organizată în raionul Strășeni.

Fie ca Magia Sărbătorilor să aducă doar pace, sănătate și prosperitate în toate familiile de pe întreaga planetă.

Dăruiește din inimă și fii mai bun nu doar de Crăciun!

           Cu respect și recunoștință,

          Cleopatra COBZAC, șef al Direcției generale asistență socială